sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Syksy - Klassikoiden sesonki !

Kesä on minulle kokeiluiden aikaa. Kesän alennusmyynnit ja kevyt vaatetus houkuttelee joka vuosi ostamaan edullisia yhdenkauden ihmeitä, jotka vuosien kuluttua ilmestyvät varaston uumenista ihmeteltäväksi. Vauhdikkaan kesän jälkeen ainakin omasta mielestäni on ihanaa kun tulee syksy ja tutut sateet, sekä voi kaivaa varastokomerosta vanhat tutut klassikkotuotteet, eli trenssin, syysnilkkurit tai saapikkaat sekä laadukkaita asusteita.

Syksyllä on helpompi myös perustella itselleen hieman hinnakkaammatkin hankinnat - huonolla säällä kannattaa panostaa laatuun ja ostaa kerralla hyvää. Niinpä olenkin ehtinyt jo silmäillä muutamia potentiaalisia uusia kohteita, mutta kun etsintä on puolet huvista ei nyt vielä jarrutella..

Tory Burch bootsit



Tässä hieman minua tänäsyksynä inspiroineita kuvia:

Klassinen trenssi



Näitä klassikoita olisi löytynyt enemmänkin, ensikerralla menen metsästämään suoraan pelipaikalle, eli kauppaan. Mutta pitihän se arvata että lupaavasta alusta huolimatta surffailun lomassa törmään. tähän:

DIY - fringe paita
Ja tämähän on sitten pakko saada. Elikkä noin kauan se klassikkoinnostus sitten kesti :) Toisaalta, saahan tästä puhdetöitä sateisiin syysiltoihin jos ei muuta..

- W


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti